Dec 25, 2014

Christmas Vacation Moose Mug


Sain ystävältäni varsin mieluisan ja riemua herättäneen joululahjan: Griswold Moose Mugin! Viimeksi eilen mainitsemassani jouluelokuvassa Christmas Vacationissa nähdään Clarkin ja Eddien hörppivän munatotia juuri tällaisesta mukista joulukuusen ääressä rupatellessaan. Mukihan on vieläpä muotoiltu ensimmäisessä Vacation-elokuvassa nähtävän Walley Worldin maskotin Marty Moosen mukaan. Voisi siis olettaa, että kyseiset mukit ovat ostettu matkamuistoiksi Griswoldin perheen kokoelmiin juuri tuolta kuusi vuotta aiemmin tehdyltä reissulta. Tämä upea muki päätyy varmasti hyllyyni koristeeksi, mutta jos joku päivä tulen maistaneeksi munatotia, tulee se ehdottomasti tehdä tästä mukista!


Paketin mukana tuli toinenkin mukava yllätys, nimittäin Chevy Chase -kirja. Esittelen kuitenkin tämän tarkemmin myöhemmin, sillä joulupukki toi muutakin uutta elokuvakirjallisuutta, joista teen perinteisen kirjapostauksen jossakin vaiheessa. Chevy Chasen elämäkerta on varmasti mielenkiintoista luettavaa, aika värikästä elämää on ymmärtääkseni tämäkin mies viettänyt.Kiitos paljon lahjanantajalle mahtavista lahjoista, tiedän että luet tätä!

8 comments:

 1. On se hieno kapistus tuo muki. :D Ja kirjakin vaikuttaa mielenkiintoiselta luettavalta. Ei muuta kuin antoisia lukuhetkiä sen parissa nääs.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Vielä kun saisi järjestettyä aikaa siihen lukemiseen...

   Delete
 2. Hahaah :D Mahtavaa, että puketit saivat oman postauksen ja olivat mieluisia :) Ja eiköhän vain totit maistu parhaimmalta juuri tuosta mukista eikä mistään muusta, joten heti vaan testailemaan ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, voi olla, että muki pääseekin tositoimiin vielä tässä viikonloppuna!

   Delete
 3. Toi on kyllä niin hieno! :D Hyvää joulun aikaa!

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. Ei tätä taida raaskia ottaa käyttöön, vaikka munatotia tulisikin tarjolle. Ellei sitä tarjoile itse Clark Griswold.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...