Nov 22, 2014

DVDs

Pitkästä aikaa muutama syksyn ostos. Ensimmäinen hankinta oli tanskalainen Jahti (2012), joka oli yksi parhaista viime vuonna katsomistani uusista elokuvista, halusin tämän ehdottomasti hyllyyni. Teimme tästä noin vuosi sitten samaan aikaan useampaan blogiin arvostelut, oma versioni on nähtävillä täällä. Keskeltä löytyy Halloween III: Season of the Witch (1982), joka on muiden Halloweenin jatko-osien tapaan vielä uupunut hyllystäni. Haluaisin ehdottomasti loputkin omakseni, mutta en ole onnistunut löytämään mitään hyvää boksia inhimilliseen hintaan. Joitakin vuosia sitten sellainen julkaistiin ja olinkin ostamassa sen, mutta jostain typerästä syystä viivyttelin sen kanssa liian pitkään. No jospa sellaisen saisi joskus hankittua, mutta sitä odotellessa oli hankittava tämä kolmas osa, sillä halusin katsella sen syksyn kauhuputkessani, kyseisen arvostelun voi lukea täältä. Viimeisenä rivissä on erinomainen pellekauhistelu Killer Klowns from Outer Space (1988), joka jostain käsittämättömästä syystä vielä puuttui hyllystäni! Lyhyt ja ytimekäs hehkutus siitä viime vuodelta luettavissa täällä.

2 comments:

  1. Enpäs ole Halloween III:sta tuommoisella kannella nähnytkään. Huomattava parannus siihen Scanboxin Michael Myersin pärställä varustettuun versioon. Killer Klowns on ehta klassikko :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo Halloween III:n kansi on kyllä ihan tyylikäs, varsinkin jos vertaa siihen missä on Myers kannessa! Extroja vaan tällä dvd:llä ei valitettavasti ole lainkaan.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...