Mar 6, 2011

More good times.

En ole enää vuosiin osannut nimetä ketään lempinäyttelijäkseni. Nuorempana paikasta kiistelivät monet nuoret ja komeat näyttelijät, eikä se lahjakkuus edes välttämättä ollut kovin olennaista. Enää en ole osannut valita yhtä suosikkia monista mahtavista osaajista, eikä se ole ehkä tarpeellistakaan. Yksi näyttelijä tulee kuitenkin aina mieleeni kun tuo kysymys esitetään.


Jack Nicholson syntyi vuonna 1937 ja on näytellyt 50-luvulta lähtien. Viimeisin elokuva ilmestyi viime vuonna ja näihin kuuteen vuosikymmeneen mahtuu lukuisia elokuvia, kolme Oscaria ja monta muuta palkintoa ja ehdokkuutta. Nicholsonin elokuvien joukosta löytyy niin jännitystä, komediaa, draamaa, romantiikkaa ja kaikkea siltä väliltä. Parhaimmillaan Nicholson on hieman sekopäisessä roolissa, joita matkan varrelle mahtuukin ihan muutama. Mies on uskottava jokaisessa roolissa ja tuo aina rooleihinsa mukanaan valtavan karismansa. Jack Nicholson täyttää tänä vuonna jo 74, mutta tuntuu olevan yhä hyvässä vedossa, vaikka tämän elämäntavat eivät tunnetusti ole ihan sieltä terveellisemmästä päästä. Nicholsonin viileään olemukseen kuuluvat alkoholi, savukkeet, nuoret naiset ja tummat aurinkolasit. With my sunglasses on, I'm Jack Nicholson. Without them, I'm fat and seventy.

Jack Nicholsonin lukuiset roolisuoritukset jäävät elämään ikuisesti kaikkien aikojen parhaiden leffojen joukossa, mutta toivottavasti saamme vielä vuosia nauttia miehen tuoreistakin elokuvista.Kuvat: nydailynews.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...