Mar 28, 2011

And the award goes to...

Jostain syystä viime aikoina en ole saanut aikaiseksi kirjoitettua tänne mitään, vaikka leffoja on tullutkin katseltua aika ahkerasti. Sain kuitenkin brainy cat -blogin Katalta palkinnon, jonka mukana tuli kiva kysely. Kiitos paljon!

The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Pelin henki: jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka sen ansaitsevat.

Milloin aloitit blogisi?

Tämän blogin aloitin kesällä 2007 ja sitä ennen kirjoitin parin vuoden ajan satunnaisesti toiseen blogiini leffajuttuja.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea blogisi käsittelee?
Kirjoitan kaikesta elokuvaan liittyvästä. Suurimmaksi osaksi tulee leffa-arvosteluja, mutta niiden lisäksi välillä uusimmista hankinnoista juttuja ja yleistä kommentointia elokuvamaailmasta.

Mikä tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Käsittelen kaikki leffat aina omasta näkökulmastani, joka ei tietenkään voi olla täysin samanlainen kenelläkään. En yritä tehdä mitään kovin yleispäteviä arvosteluja, vaan kerron oman mielipiteeni ja omat tunnelmani. Erikoisuutena voisi mainita vielä erilaiset ns. leffateemaputket esimerkiksi halloweenin ja joulun aikoihin. Lisäksi kammoksun spoilereita niin paljon, että juoniesittelyni on yleensä harvinaisen epämääräisiä. Heh.

Mikä sai sinut aloittamaan blogisi?
Kyllästyin lehdissä oleviin arvosteluihin ja halusin päästä sanomaan oman sanottavani. Erillisen leffablogin tein sen takia, kun se toinen blogi alkoi täyttyä vain leffajutuilla, eikä se edes ollut/ole julkisesti luettavissa.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Paljonkin. Haluaisin ehtiä kirjoittamaan useammin ja myös ehtiä panostamaan enemmän juttuihin. Itsekriittisyys iskee huonosti panostettuihin juttuihin ja osa jää kokonaan julkaisematta.


Palkinto on jo kiertänyt lähes kaikilla, mutta ainakin sen ansaitsee ystäväni tuore blogi Come with me if you want to live... ja muutamat muut suosikkini leffablogeista: Geek Is the New Black, split reel, Jukebox in my head. ja twilight cola.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...