Feb 8, 2020

Tervehdys

Olen ollut vähän hukassa tämän blogini kanssa, kohta näemmä jo vuoden ajan. Olen aloittanut kirjoittaa tänne lukuisia kertoja, mutta tekstit ovat aina jääneet kesken. On siis ollut joku pahemman laatuinen lukko kirjoittamisen suhteen ja mitä pidemmän aikaa on mennyt, niin sitä vaikeammalta on tuntunut saada tekstiä aikaiseksi. Jossain vaiheessa jo päätinkin, että tämä blogi oli nyt tässä. En sitten kuitenkaan uskaltanut kirjoittaa hyvästejä tänne, se olisi tuntunut liian lopulliselta. Annoin siis vain ajan kulua.

Sain jossain välissä lahjaksi hienon Chucky-figuurin, jonka olisin halunnut näyttää jossakin. Ostin Ranskan reissulta vanhoja lyhytelokuvia sisältävän Meliés-boksin, jonka olisin halunnut esitellä jossakin. Kävin katsomassa uuden Joker-elokuvan ja se hyppäsi noin vain lempileffojeni kärkipäähän ja siitä olisi tehnyt mieli kirjoittaa jonnekin. Halloweenina ja jouluna pidin tietysti perinteiset teemoihin sopivat leffaputket ja monesta katsotusta pätkästä olisi tehnyt mieli avautua jonnekin. Jouluna tuntui suorastaan väärältä olla toivottamatta griswoldimaisen hyvää joulua. Vuoden vaihtuessa tein top 10 -listaukseni viime vuosikymmenen leffoista ja olisi ollut kivaa jakaa se jossakin. Ja sitten tulikin tämä hetki kun Oscar-gaalaan on aikaa enää pari päivää. Olisipa kiva julkaista jossain se perinteikäs veikkaustaulukko...

Joskus silloin 13 vuotta sitten painin vähän samanlaisten ongelmien kanssa. Tuolloin teki mieli kertoa nähdyistä elokuvista, hankituista elokuvista ja muuten vaan pohtia elokuvamaailmaa, mutta ei ollut paikkaa sille. Sitten perustin tämän blogin. No nyt tämä blogi olisi täällä valmiina odottamassa uutta sisältöä. Haluaisin jatkaa tätä blogia vielä, mutta en ole vielä varma, että onko minusta oikeasti siihen. En lupaa vielä mitään muuta kuin sen, että sunnuntaina tässä blogissa tullaan julkaisemaan taas Oscar-veikkaustaulukko!  

8 comments:

 1. Tervetuloa takaisin vaikkakin sitten vain väliaikaisestikin. Et muuten ole ainoa, jolla on ollut jossain määrin vaikeuksia blogin ylläpidon suhteen. Jotenkin en vaan ole saanut itsestäni irti enää sinne kirjoittamisen suhteen. Kertaalleen meinasin jo pistää pillit pussiin, mutta en sitten vielä niin tehnyt. Ehkä sekin hetki vielä tulee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Toivottavasti molemmat vielä löydämme innon blogiin kirjoittamiseen. Ei tästä näemmä oikein malta päästää irtikään.

   Delete
 2. Oscar-jutut kaikkein tärkeimpiä juttuja onkin, eli hyvä ajoitus tälle paluulle! :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tässä vähän tuli se raja vastaan, että en vaan voi jättää kirjoittamatta :D

   Delete
 3. Sinulla kuitenkin on aika pitkä historia blogisi kanssa, että on vain ymmärrettävää jossain vaiheessa tulevan väsymyksen. Samahan se kävi itselläkin, mutta lupaamatta mitään olen tuntunut löytävän jonkinlaisen rauhan sen kanssa ja kenties niin käy sinullakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että rauha on löytynyt. Omalla kohdalla tiedän, että pitäisi päästä eroon ajatuksesta, että on pakko kirjoittaa jostain tietystä jutusta, koska olen aina ennenkin kirjoittanut siitä. Jumitan niissä liian pitkään ja tämä edellinenkin "tauko" alkoi siitä, etten vain saanut aikaiseksi kirjoitettua viime kevään Night Visions -festariraporttiani.

   Ehkä se nyt teki ihan hyvää, että jäi nuo jotkut pakolliset jutut tekemättä viime kuukausien aikana.

   Delete
 4. Samaistuin kirjoitukseesi tuon "lukon suhteen". Jossain vaiheessa tuntui raskaalta edes katsoa elokuvaa kun ajatteli, että tästä pitäisi jokin arvostelukin kirjoittaa. Nyt olen antanut mennä enemmän fiilispohjalta. Kaikkea ei ole pakko raportoida ja mielekkyys on jälleen palaillut.

  Ja kiva, että Oscar-veikkausta tulossa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ikävää, että muillakin on ollut tätä lukkoa, mutta hienoa, että siitä on päästy myös yli! :) Juuri tuota tavoittelen nyt itsekin, ettei kaikkea tarvitsisi raportoida ja oikean fiiliksen iskiessä vasta kirjoittaisi tänne.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...