Feb 20, 2019

Horror DVDs + BD

Muistan hyvin pyöritelleeni hyppysissäni Anttilan Top Ten -osastolla tätä Halloween: The Complete Collectionia joskus vuonna 2006. Jostain syystä jätin sen kuitenkin tuolloin ostamatta. Saatoin käydä pari kertaa myöhemminkin hypistelemässä boksia. Muistan kuitenkin hyvin sen kerran kun boksia ei sitten enää ollutkaan tarjolla. Muistan myös hyvin seuraavat 12 vuotta kun boksia ei ollut yhtään missään tarjolla. Aina välillä sitä kuitenkin tupsahteli jonnekin nettiin myyntiin, mutta koskaan en ollut tarpeeksi ajoissa paikalla. Kunnes vihdoin nyt alkuvuodesta onni oli puolellani ja sain ostettua  sen nettikirppikseltä. Varmaankin vähän liian kalliilla, mutta kuitenkin. Nyt se on minun!


Alla näkyy muut alkuvuodesta tekemäni kauhuhankinnat. Kuvassa ensimmäisenä on mainio Street Trash (1987), jonka näin toissa syksynä Night Visionsissa (arvostelu täällä). Seuraavana on Troma-elokuvaa eli Return to Return to Nuke 'Em High Aka Vol. 2 (2017), jota en ole vielä nähnytkään. Oikealla on Chucky-leffasarjan viimeisimmät osat, eli Curse of Chucky (2013) ja Cult of Chucky (2017), joita en myöskään ole vielä nähnyt. Pidin Chucky-putken viimeksi vuonna 2012, jolloin katsoin kaikki siihen mennessä ilmestyneet osat (niistä täällä) ja nyt aloin katsoa sarjaa taas alusta alkaen, jotta pääsen vihdoin näkemään nämä viimeisimmätkin leffat.


2 comments:

  1. Hieno tuo Halloween-boksi. Itsellekin kelpaisi, jos sen vain jostain löytäisin. Ei liene kovin yleinen lotju kuitenkaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se oli tosissaan aika hankala löydettävä. Haaveilin löytäväni sen muutamalla eurolla kirppikseltä, mutta ihan niin hyvä tuuri ei kuitenkaan käynyt.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...