Jul 20, 2017

10-vuotias blogi + arvonta

Perustin tasan 10 vuotta sitten tämän It's just a movie. -leffablogin ja olenkin nyt kovin yrittänyt miettiä jotakin spesiaalia tänne näin pyöreiden vuosien kunniaksi. Mikään idea ei vain ole tuntunut tarpeeksi jännittävältä. Mielessä kävi, että olisiko tämä se hetki kun blogi jäisi eläkkeelle. Se olisi ollut aika jännittävä synttärispesiaali! En kuitenkaan halua vielä luopua tästä, vaikka meno onkin hiljentynyt tässä viime vuosina. Voihan se tästä päästä uuteen nousuunkin vielä joku päivä.


10 vuotta on melkoisen pitkä aika ja paljon on ehtinyt sinä aikana tapahtua ihmiselämässä. Kun aloitin blogin 20.07.2007 olin parikymppinen opiskelija ja asuin solukämpässä. Leffahylly olikin tuolloin vielä aika maltillinen. Opiskelut vaihtuivat jossain välissä väliaikaisiin töihin ja solukämppä yksiöön - ja sitten myöhemmin vähän pysyvämpiin töihin ja rivariasuntoon. Eikä leffahylly ole enää vuosiin ollut mitenkään maltillinen. Oma elämäntilanne on aina jollain tapaa vaikuttanut myös blogin sisältöön. Kirjoitin esimerkiksi selvästi eniten blogia niinä vuosina kun tein pelkästään ilta-/yötöitä ja elin siis täysin eri rytmissä kuin kaikki muut. Arkipäivisin seuranani olivat siis hyvin pitkälti elokuvat ja tämä blogi. Kirjoitusten määrään vaikutti merkittävästi myös aikoinaan pyörinyt Movie Monday -haasteblogi (täällä vastauksiani) ja samoin oma 100 Movie Facts About Me -projekti (täältä löytyy) sekä vuoden kestänyt kuukausittainen miniarvostelu -projekti (täällä). Näiden lisäksihän useimpina vuosina on ollut halloweenin aikoihin kauhuputkia (täällä niistä) sekä jouluisin esittelyssä muutamia joululeffoja (löytyy täältä). Kautta aikojen tässä blogissa on esiintynyt myös ihan yksittäisiä elokuva-arvosteluita sekä uusien leffahankintojen esittelyä. Näitä on toki tiedossa jatkossakin ja voisin kyllä pitkästä aikaa toteuttaa jonkin ns. projektinkin. Ideat kehiin!


10-vuotiaan blogin kunniaksi laitan nyt joka tapauksessa käyntiin pienen arvonnan! Arvonnan voittaja saa valita palkintonsa seuraavista vaihtoehdoista:

1. Yllärileffapaketti (sisältää 10 erillistä osaa: leffoja, sälää, herkkuja)
2. Cdon.com:in lahjakortti (arvo 10 euroa)

Arvontaan osallistut kertomalla, että milloin vierailit ensimmäistä kertaa blogissani. Mainitse kommentissasi myös kumman palkinnoista haluat, mikäli voitat. Aikaa osallistua on 10 päivää, eli arvonta päättyy 30.07.2017 klo 23:59. 

16 comments:

 1. Vierailin ensimmäistä kertaa nyt. Haluan Cdon.com:in lahjakortin.

  ReplyDelete
 2. Oli synkkä ja myrskyinen yö, kun ensikertaa blogiasi kävin tiirailemassa, heh. Yllärileffapaketti olisi kiva.

  Onneksi olkoon täydestä kympistä. Hyvin olet blogin parissa jaksanut, vaikka sitten väliin hiljaisemmalla tahdilla.

  ReplyDelete
 3. Onnea ja iloa, ihan sikana kiloja, tms.

  En muista miksi taikka milloin vierailin ensimmäistä kertaa blogissasi, mutta muistan että se oli silloin eri alustalla kuin blogger.

  Jos arpaonni suo niin mielummin ykkösvaihtoehto, mutta haluan että palkitset sillä minun sijaan seuraavan kommentoijan.

  ReplyDelete
 4. Ihana tuo ensimmäinen kommentti :DDD
  Ja tämä minua ylempi, ja siksi tähän väliin onkin hyvä säälimättömästi tunkea oma kommenttini.

  Ensimmäisen kerran taisin vierailla blogissasi vuonna 2013, kun omankin blogini pistin pystyyn ja päädyin myös Movie Mondayn luo ja sieltä jotain linkkiä pitkin vastaukseesi ja lopulta blogin lukijaksi.

  (1. vaihtoehto)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, juu ja siis sori, tosiaan onnea kymmenestä vuodesta!!

   ...lol

   Delete
 5. Muistaakseni olin etsimässä googlen kautta suomalaisia elokuvablogeja ja tämä blogi sitten tupsahti! Jos onni osuu kohdalle niin ottaisin yllärileffapaketin. :)

  Onnea pyöreistä vuosista blogillesi!

  ReplyDelete
 6. Onnittelut kymmenestä vuodesta! Mainio luku :-)

  Vierailin täällä ensimmäistä kertaa muistaakseni noin vuosi sitten, kun palailin blogimaailmaan ja kaipailin uusia seurattavia. Mikäli onnetar mua suosii - valitsen tuon lahjakortin! :-)

  ReplyDelete
 7. Onneksi olkoon saavustuksista ja 10-vuoden iästä :)

  En nyt kyllä muista tarkkaan milloin tänne eksyin, mutta olisiko ollut silloin blogien kultakaudella, movie mondayn yms. aikaan ..? Nuo kauhupainotteiset jutut taisivat olla se koukuttava tekijä :)

  Osallistun arvontaan ja jos voitto osuu kohdalle niin ylläripaketti!

  ReplyDelete
 8. Oikein paljon onnea! Ensimmäisestä vierailusta on noin vuosi aikaaa :) Ylläripaketti kiinnostaa minua enemmän.

  minuhno@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Olen käynyt joskus aiemmin, en kyllä muista koska?! Nyt tulin ihan sattumalta ja huomasin arvonnan, joten mukana ollaan. Voiton osuessa kohdalle ottaisin tuon ekan palkintosetin.

  ruusumuumi(at)gmail.com

  ReplyDelete
 10. Onnea 10-vuotiaalle, mahtisaavutus! On siitä useampi vuosi jo, kun ensi kertaa löysin blogisi ja sen jälkeen olen epäsäännöllisen säännöllisesti postauksiasi lukenut :D Ylläripaketti kuulostaa kivalta, valisen siis sen. kaljukeiju@gmail.com

  ReplyDelete
 11. Onnittelut!
  Aikaa on vierähtänyt jo tovi, kun ensimmäisen kerran blogin löysin.
  Ylläripaketti kiinnostaisi.
  hamalainentm@gmail.com

  ReplyDelete
 12. Ihan nyt ekaa kertaa blogissasi. Onnea ja ylläripaketti olisi kiva. Salli.moilanen35@gmail.com

  ReplyDelete
 13. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

  Kiitos kaikille osallistumisesta ja onnitteluista. :)

  ReplyDelete
 14. Onnea vielä näin jälkijunassa! :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...