Jun 9, 2015

DVDs +

Jälleen kerran on aika esitellä hyllyn uusia tulokkaita ja tällä kertaa nämä kaikki onkin synttärilahjaksi saatuja.


Ensimmäisessä kuvassa on rivi Night Visions -julkaisuja, joista episodielokuvat The ABCs  of Death (2012) ja The ABCs of Death 2 (2014) ovat itseasiassa jääneet minulle jostakin syystä hieman tuntemattomiksi. Troma-elokuva Return to Nuke 'Em High Volume 1 (2013) on myöskin näkemättä, vaikka siihen viime vuonna olikin jo festarileffalippu hankittuna, mutta olin tuolloin sairaana.  Aika varmoja valintoja mieleisiksi synttärilahjoiksi!


Sain myös lahjakortin, jolla sain itse valita kaupasta yhden elokuvan ja valintani kohdistui tähän Taxi Driverin (1976) hienoon kaksilevyiseen metalliboksiin. Lahjojen joukosta löytyi myös hiljalleen keräämääni American Pie -sarjan viimeinen puuttuva osanen American Reunion (2012), jota en olekaan vielä nähnyt. Nyt olisi korkea aika pitää se American Pie -putki!


Lähes 800-sivuinen The Phantom's Ultimate Video Guide oli taas erinomainen kirppislöytö varsinkin tällaiselle 80-luvun ja oudompien elokuvien ystävälle. Tämä kirja on tosiaan julkaistu 1989 ja siinä esitellään more than 4000 of the latest, greatest, weirdest, and rarest action, horror, sci-fi, cult, camp, comedy, and classic videos. Hyvin tekstipainotteinen opus, mutta on siinä kuitenkin jokunen mustavalkoinen kuvakin. Hauska yllätys oli löytää kirjan välistä vanhan Cineplex Odeon -ketjun käytetty leffalippu! Valitettavasti en kuitenkaan onnistunut tihrustamaan siitä mitään vuosilukua. If you choose THE TERMINATOR over TERMS OF ENDEARMENT, don't turn on your VCR without... THE PHANTOM'S ULTIMATE VIDEO GUIDE!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...