Nov 30, 2011

Movie Monday #27 - True Story


Tällä viikolla Movie Monday -haasteessa kysytään omaa suosikkia todellisesta henkilöstä kertovista elokuvista. Olen pyöritellyt kolmea nimeä mielessäni, enkä ole osannut valita suosikkiani. Tänään mieleeni tuli vielä yksi lisää ja varmasti näitä irtoaisi vielä lisääkin. Tähän mennessä mieleeni tulleita loistavia elokuvia mielenkiintoisista henkilöistä: Ed Wood (1994), The Doors (1991), viimeisimpänä mieleeni tullut Edith Piafista kertova La môme (2007) ja se, johon valintani nyt sitten lopulta asetin: Chaplin (1992). Charlie Chaplin on äärimmäisen kiinnostava henkilö ja hahmo, josta olen pitänyt lapsuudesta asti ja olenkin tehnyt tästä vuosien varrella useammankin kouluesitelmän. Näin tämän elokuvan kuitenkin vasta pari vuotta sitten ja se oli erittäin positiivinen yllätys. En olisi voinut kuvitellakaan Robert Downey Jr.:ia Chaplinin rooliin, mutta yllättäen tämä sopikin rooliin mainiosti. Chaplinin kiinnostava elämä ja ura elokuvatuotannossa tuodaan tarinassa hyvin esille. Chaplin on hieno elokuva hienosta miehestä - ja näin ollen suosikkini elämäkertaelokuvista.



Kuva: listal.com

2 comments:

  1. Voitin aikoinaan jonkun radiokanavan leffavisasta liput Chaplinin ensi-iltaan ja olin tietysti asiasta varsin otettu. Mutta vielä enemmän olin otettu nähtyäni itse leffan. Erittäin hieno elokuva ja Robert Downey Jr. sopi Chapliniksi kuin nenä päähän... :D

    ReplyDelete
  2. Tuohan oli kiva palkinto, varsinkin kun leffa oli myös hyvä! Robert Downey Jr. oli kyllä ihan mies paikallaan, vaikka en tosiaankaan etukäteen osannut odottaa sitä.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...