Aug 31, 2012

100 Movie Facts About Me - Part XV


Osa 15

71. Olen nähnyt kolme elokuvista tehtyä musikaalia livenä: Dirty Dancing (Lontoo 2009), The Addams Family (New York 2010) ja Lion King (New York 2012). Kaikki oli huippuja ja niissä tosiaan onnistuttiin tuomaan lavalle näiden elokuvien tunnelmaa. Itselleni kuitenkin tuo Dirty Dancing nousee yhä ykköseksi, luultavasti ihan sen vuoksi, että näistä sillä leffallakin on minulle eniten tunnearvoa.

72. Laskin huvikseni, että olen nähnyt vain 67 leffaa 101 kauhuelokuvaa jotka jokaisen on nähtävä edes kerran -kirjasta. Mutta olen sentään nähnyt vähintään 102 kauhuelokuvaa, joita ei välttämättä tarvitsisi edes katsella!

73. En oikeastaan erityisesti tykkää katsella elokuvatrailereita ennen sen itse leffan näkemistä. Liian suuri spoilerivaara.

74. Luin joskus lapsena Barbie-lehdestä (sen on siis pakko olla totta!), että horoskooppimerkkini onnenluku on 11. Aikoinaan valitsinkin sen numeron perusteella itselleni esimerkiksi leffateatterista istumapaikan. En ole harrastanut sitä moneen vuoteen, kunnes tänä kesänä kerran sitten otinkin huvin vuoksi paikan 11 riviltä 11. Ja kas, loppuunmyyty sali oli eturiviä myöten täynnä, mutta minun vieressäni oli molemmilla puolilla kaksi vapaata paikkaa. Sai olla leveästi, kun käytössäni oli kokonaiset viisi paikkaa.

75. Kun olin ensimmäistä kertaa ikinä lentokoneessa, näytettiin siellä elokuvana Rukajärventie. Tuskin olisi tullut muuten katseltua, vaikka taisin muistaakseni ihan pitää siitä.


Osa 14 täällä

---
Huomio! Mikäli tuo aiemmin esittelemäni restauroitu värillinen Le Voyage dans la Lune kiinnostaa, niin sehän näytetään huomenna lauantaina Teemalla klo 21:00!

Ja nyt on muuten vihdoinkin minun vuoro lomailla ja suuntaan huomenna viikoksi matkoille. Hetken hiljaisuutta luvassa siis tältä suunnalta.

3 comments:

 1. En olekkaan nähnyt missään tuota 101 kauhuelokuvaa, jotka jokaisen tulisi nähdä edes kerran -kirjaa missään. Pitäisi jostain löytää se käsiin.

  ReplyDelete
 2. Minen niin noista musikaaleista perusta, mutta Evil Dead musikaali olisi kyllä hauska nähdä.

  http://www.youtube.com/watch?v=QrDui7xeGv0

  ReplyDelete
 3. Kim, sain tuon kirjan itse lahjaksi kesällä, mutta ei ole kauaa kun näin niitä rivin Suomalaisen Kirjakaupan hyllyssä.

  Tuoppi, oho, en ollutkaan ollenkaan tietoinen tällaisesta. Näyttää hauskalta, pitäisi ehdottomasti päästä näkemään!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...