May 22, 2015

DVDs

Otetaan tähän väliin esittelyyn hyllyn uusia tulokkaita, niitä onkin taas melkoinen määrä. Päivitin muuten myös blogin Hyllyssä-osion, se on nyt täysin ajan tasalla!


Ensimmäisenä kuvassa on Double Feature -paketti, josta löytyy kaksi dokumenttia: exploitaatio-elokuvien historiasta kertova American Grindhouse (2010) ja amerikkalaisen kauhuelokuvan kehitystarinan kertova Nightmares in Red, White and Blue: The Evolution of the American Horror Film (2009). Jälkimmäisestähän kirjoitin hehkuttelua tänne, mutta tuota Grindhousea en ole vielä nähnyt itsekään. Keskimmäinen dvd on Troma-elokuva Mr. Bricks: A Heavy Metal Murder Musical (2011), jota en myöskään ole nähnyt, mutta se kuulostaa erittäin houkuttelevalta. Viimeisenä rivissä kirpparilöytö 2001 Maniacs (2005), joka on siis remake siitä samannimisestä 60-luvun leffasta. Tätäkään en ole nähnyt, mutta Robert Englund riittää syyksi nähdä se. 


Sitten muutama Night Visions -julkaisu, joista en myöskään ole nähnyt yhtäkään. Eli God Bless America (2011), Snuff-Movie (2005) ja Machete (2010). Nämä kaikki löytyivät muuten löytyivät eurolla alelaarista!


Ja lisää kauhua, ensimmäisenä The Howling (1981), josta olen kirjoittanut reilut pari vuotta sitten arvostelun tänne. Keskimmäisenä olevan Troma-elokuvan Bloodsucking Freaks (1976) sain itseasiassa lahjaksi ja en ole edes nähnyt sitä aiemmin. Kolmantena kuvassa on Night Visionsin Slasher Frenzy -kokoelma, joka pitää sisällään elokuvat Maskerade (2010), Tulpa - Perdizioni mortali (2012) ja Sweatshop (2009). Näistä olen nähnyt ainoastaan tuon Sweatshopin, josta lyhyt arvostelu vanhan leffablogini puolella täällä.


Hyvät kirppislöydöt jatkuivat, sillä löysin aiemmin löydetylle American Pielle sen jatko-osat myöskin viidelläkymmenellä sentillä! Eli hyllyyn pääsivät American Pie 2 (2001) ja kuvaamatta jäänyt American Wedding (2003). Kuvassa keskellä The Music Never Stopped (2011) oli minulle täysin uusi tuttavuus, mutta sen musiikkifiilistely kuulosti niin houkuttelevalta, että kyllä siitä euron maksoi. Vihoviimeisenä Neil Jordanin vampyyritarina Byzantium (2012), josta kirjoittelin pari vuotta sitten arvostelua tänne.


P.S. Mahtavia uutisia Maximin suhteen: se säilytetään sittenkin elokuvateatterikäytössä ja sinne jopa lisätään yksi uusi sali!

4 comments:

 1. Tuo hommaamasi dokumentti kompinaatio on kyllä sisällöltään aikasta helmiäinen. Nightmaresin olen noista kahdesta katsastanut, mutta tuota Grindhousea en ole vielä ehtinynnä. Jos vaikka tänä iltana saisi sen sitten katsottua poikkee kuleksimasta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo tarvitsee kyllä katsella pikaisesti. Niin kun moni muukin näistä uusista hankinnoista!

   Delete
 2. Melko kieroa huumoria antaa Bloodsucking Freaks lahjaksi. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sen siitä saa kun lahjanantajalla on yhtä kiero huumorintaju kuin lahjansaajalla :D

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...