Jul 20, 2012

Viisivuotias

Tänään on kulunut tasan viisi vuotta siitä hetkestä, kun It's just a movie. sai alkunsa! Yritin miettiä jotain spesiaalia tänne blogiin sen kunniaksi, mutta en keksinyt yhtään mitään. Mietin hetken järjestäväni jonkun kilpailun, mutta se on vähän tylsää jos osallistujia tulee korkeintaan kolme. Ei sillä, että olisi ollut mitään jännää arvottavaakaan tarjolla!


Joten "juhlitaan" nyt näitä synttäreitä ihan vaan pienellä muistelulla. Blogihan sai alkunsa LiveJournalin puolella suorastaan maagisena päivänä 20.07.2007. Olin sitä aiemmin kirjoittanut leffa-arvosteluja toiseen journaliini kunnes päätin, että haluan kirjoittaa ne jutut jonnekin ihan omaan paikkaan. Tuolloin en edes tiennyt muista leffablogeista, enkä ajatellut juttujani lukevan kukaan muu, vaikka ne julkisesti olivatkin näkyvillä. Jätin siitä huolimatta itsekriittisenä julkaisematta suuren osan kirjoittamistani jutuistani ja päivitystahti olikin välillä hyvin hidasta, kerran kuussa saattoi ilmestyä yksi lyhyt teksti. Tuohon aikaan hyllyssäni oli muuten aika paljon vähemmän leffoja, löysin arkistoistani nimittäin alla olevan kuvan, joka on helmikuulta 2007!


Tänne Bloggerin puolelle siirryin (vastahakoisesti) vuoden 2011 alkupuolella. Yleisön painostuksesta aloin myös kirjoittaa mustaa valkoiselle, vaikka omia silmiäni häiritseekin huomattavasti enemmän tämä liika kirkkaus ja haikailen yhä sen vanhan tumman taustan perään. Noin muuten oikein mikään ei olekaan muuttunut tässä viidessä vuodessa. Toivoisin voivani sanoa, että olisin kehittynyt teksteissäni, mutta mitäs sitä itseään huijaamaan. Mutta ainakin kirjoitan hieman useammin kuin ensimmäisinä vuosina! Leffoja on myös tässä vuosien varrella kertynyt hyllyyn vähän enemmän, josta ei tosin juuri nyt ole saatavilla varsinaista todistusaineistoa. Elokuvaosastoni näyttää nimittäin tällä hetkellä melkoisen sekavalta, sillä muuton yhteydessä aakkosjärjestys sekoittui ja loputon järjestely hyllyihin on yhä kesken.


Vuosien varrella blogille on kertynyt myös joitakin lukijoita ja satunnaisia kommentoijia, joka on ihan huippua. Kivaa jos joku myös tykkää lukea. Tämä viisivuotias blogi jatkaa hyvin luultavasti samaan malliin tästä eteenpäinkin, mutta otan kyllä mielelläni vastaan palautetta, jos jotain tekee mieli kakaista ulos!

10 comments:

 1. Heh, joo. Minä tuossa jokin aika sitten laitoin postauksen, jossa ilmoitin antavani pois ylimääräisen 51 leffan. Kommentteja asian tiimoilta tuli tasan kolme, joista kaksi oli sellaisia varteenotettavia vaihtoehtoja. Enää en taida moisia ilmoituksia laitella.... :D

  ReplyDelete
 2. Ai niin, ja onnittelut blogisi merkkipäivän johdosta. :D

  ReplyDelete
 3. Jep, juuri näitä vastaavanlaisia muistan nähneeni muiden blogeissa :D Ei hirveämmin innosta itseäkään pistämään pystyyn mitään kisoja...

  Blogi kiittää!

  ReplyDelete
 4. Onnea blogille ja bloginpitäjälle merkkipaalusta. :)

  ReplyDelete
 5. Hip hip, hurraa. Onnea vain kovasti ja toivottavasti vuosia on paljon edessäpäinkin. Viisi vuotta on ihan kunnioitettava saavutus blogimaailmassa, joten sietääkin olla ylpeä tällaisesta rajapyykkeröisestä.

  ReplyDelete
 6. Kiitos Sivustajakatsoja ja Eugen Gurjasti! :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...